AZ ÉLHETŐBB OTTHON
TECHNOLÓGIÁJA

Itt az ideje, hogy okosotthonra váltson!
Fedezze fel az új technológiákat, melyek kényelmesebé teszik mindennapjait!
Találja meg a rendszert mely az Ön igényeire van szabva,
és építse fel saját világát!

VILÁGÍTÁS

Készítsen inspiráló megvilágítási sémákat. Kapcsolja ki az összes fényforrást egyetlen gombnyomással amikor aludni, vagy épp az otthonát elhagyni készül.

bármely fényforrás

fényerőszabályzás

színbeállítás

teljesítménymérés

lágyindítás

világítási sémák

VILÁGÍTÁS, MELY KÖZELÍTI A TERMÉSZETES FÉNYT

A Grenton LED RGB intelligens világítási rendszer lehetővé teszi, hogy a világítás alkalmazkodjon a napszakhoz. Energiával feltöltő, erős fény a fürdőszobában, mikor indul a nap, míg az esti időszakban a lemenő Nap sugarainak fénye segít ellazulni, mielőtt aludni térne.

OKOS FÉNYERŐSZABÁLYZÓ – ERŐS FÉNY NAPPAL, SZOLID MEGVILÁGÍTÁS ESTE

Ismeri az érzést, mikor éjjel felkel és felkapcsolja a villanyt...a fény azonnal elvakítja, ami nem túl kellemes érzés. A Grenton okos világítása ezzel szemben ilyenkor kevés fénnyel indít, majd fokozatosan növeli a fényerőt, hogy az ébredés folyamatát kellemesebbé tegye.

ÉBREDJEN GYENGÉDEN. NINCS TÖBB BÁNTÓAN HANGOS ÉBRESZTŐÓRA!

Nincs rosszabb annál, mint az ébresztőóra éles hangjára ébredni egy kellemes álomból. A Grenton egy sokkal gyengédebb megközelítést kínál. Első lépésként fokozatosan növeli a hálószoba fényét, majd egy halk zenét kezd sugározni. Ezzel hozzásegíti Önt ahhoz, hogy minden napja jó hangulatban induljon.

ÉJSZAKAI FÉNY

Nem egyszerű feladat - főleg gyerekek számára - megtalálni a villanykapcsolót a sötétben. Miért is tenné ki kockázatnak gyermekét? A Grenton érzékeli a mozgást és egy enyhe megvilágítással segít, hogy a folyosón, vagy a lépcsőn biztonsággal lehessen közlekedni.

EGY HATÉKONY VILÁGÍTÁSI RENDSZER AKÁR 35%-OT IS SPÓROLHAT ÖNNEK

Akár 23% megtakarítás

Automatikusan lekapcsolni
a felesleges lámpákat

Akár 15% megtakarítás

A megvilágítás intenzitásának beállítása

FŰTÉS

Meleg, kényelmes és költséghatékony? A Grenton rendszerrel lehetséges. Az okos házban lehetőség van minden egyes helyiség hőmérsékletének egyedi beállítására, valamint annak az időjárás, vagy egy nyitva hagyott ablak függvényében történő szabályozására.

Beállíthatja környezetének hőmérsékletét igény szerint akár manuálisan, vagy az alkalmazáson keresztül, pofonegyszerűen! Győződjön meg róla személyesen.
find out more

bármely hőforrás

több fűtési zóna

precíz hőmérséklet-szabályzás

részleges vezérlőprogramok

kiterjesztett ütemezés

jelentős megtakarítások

A RENDSZER KIKAPCSOLJA A FŰTÉST HA NEM TARTÓZKODIK OTTHON, ÉS MIELŐTT HAZAÉRNE, ÚJRA ELINDÍTJA

Miért tartaná melegen otthonát, mikor távol van? A hőmérséklet 3 fokos csökkentésével 15%-os megtakarítás érhető el! Amikor riasztórendszerét élesíti, a Grenton automatikusan lecsökkenti a hőmérsékletet a beállított alsó határértékre. Így biztosítva a költséghatékony fűtést.

OKOS
ÁRNYÉKOLÓ VEZÉRLÉS

Az erős téli szelek jelentősen csökkenthetik a lakás kőmérsékletét. Ez szükségszerűen a fűtési költségek megnövekedésével jár. A Grenton rendszer folyamatosan figyeli a szél erősségét, irányát, valamint a hőmérsékletet. Amint a szél fújni kezd, a rendszer lehúzza a redőnyöket minden olyan helyiségben, ahol senki sem tartózkodik. Mindez a fűtési költségek csökkentését szolgálja.

MINDEN HŐFORRÁS
EGY RENDSZERBEN

A Grenton egy végtelenül hatékony és korszerű fűtésvezérlő rendszer. Egyesítse hőszivattyúját, napkollektorait, gázkazánját, padlófűtését és szellőzőrendszerét egy rendszerben, melyet egy központi egység vezérel. A kombinált rendszer hatékonysága lenyűgöző...

A HATÉKONY FŰTÉSMENEDZSMENT AKÁR 37% KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁST IS JELENTHET

Akár 23% megtakarítás

A hőmérséklet szabályzása attól függ, hogy tartózkodik-e valaki a lakásban, vagy sem

Akár 7% megtakarítás

Intelligens
redőnyvezérlés

Akár 7% megtakarítás

Hőforrás
integráció

Reluxavezérlés

Döntse el, milyen klímát hoz létre otthonában. Ha a reggeli napsugarakra szeret ébredi, húzza fel a reluxát éjszakára. Ha magánéletre vágyik és el szeretné kerülni a kíváncsi pillantásokat, engedje le.

Törődjön a kényelmével, és állítsa be a belső és külső redőnyök működését az egyéni igényei szerint.
find out more

Magánélet védelme

Fényerő
beállítása

Intuitív vezérlőprogramok

Egyéni időrend

Érezhető megtakarítás

Időjárásálló

Ütemezés vezérlése

Hozzon létre több forgatókönyvet a panelek számára, hogy az adott helyzetekben hogyan működjön. Igazítsa magához és az életmódjához. Élvezze a kényelmet minden nap!

Ébresztés

Ébredjen reggel a nap sugaraira. Könnyedén beállíthatja a reluxa működését az egyéni igényei és mindennapi rituáléi szerint. Ébredjen minden nap úgy, ahogy szeret.

A fűtésre és a légkondicionálásra gyakorolt hatások

Nyáron hűvös, télen meleg. Gondoskodjon az optimális hőmérsékletről otthonában, erőfeszítés nélkül! A Grenton Smart Home a külső körülményektől függően a redőnyök, a fűtés és a légkondicionálás vezérlésének köszönhetően megteszi ezt Ön helyett.

Okosotthonban akár 16%-ot is megtakaríthat a redőnyök vezérlése révén

akár 7% megtakarítás

Védi az ablakokat a téli szél ellen

akár 9% megtakarítás

Az ablakok déli elsötétítése növeli a hűtés hatékonyságát

OTTHONI KÖRNYEZET

A Grentonnal nem csak otthonát, hanem annak környezetét is vezérelheti!

Minden olyan berendezés, ami a garázsban, a felhajtón vagy a kertben található, bevonható a Grentonnal való együttműködésbe.

Egy bejárat, mely felismeri a családtagokat, vagy egy öntözőrendszer, amely reagál az időjárás változásaira... fedezze fel a Grentonban rejlő hatalmas lehetőségeket!
find out more

korszerű világításvezérlés

intelligens öntözőrendszer

távoli házvezérlés

ház- és kertfelügyelet

intuitív ütemezés

holdfázishoz igazodó világítási intenzitás

FUTÁR VÁRAKOZIK A KAPUNÁL, MIKÖZBEN ÖN TÁVOL VAN?

Integrálja kaputelefonját a Grenton rendszerhez! Így, ha valaki becsenget, és Ön nincs otthon, a Grenton átirányíthatja a hívást mobiltelefonjára.

MIÉRT LOCSOLNA ÉPPEN ESŐ ELŐTT?

Az általános öntözőrendszerek egyik hiányossága, hogy akkor is a beállított programot követik, ha a locsolást követően eső közeleg. Ilyenkor manuálisan inaktiválhatja az öntözőrendszert a kérdéses időszakra. De mi történik, ha ön éppen nyaral? A Grenton rendszer megoldja - figyeli az időjárás-előrejelzést. Miért pazarolná a vizet?

Spóroljon meg akár 25%-ot AZ OKOS ÖNTÖZÉS SEGÍTSÉGÉVEL

Akár 25% megtakarítás

okos öntözés-vezérlés

Audio-video
Köszönhetően a Grenton okosotthonnak, a legtöbb audiovizuális szórakoztató berendezés integrálására is lehetőség van. Megnézne egy filmet? Csak nyomjon meg egy gombot a Grenton SmartPanelen, és a Grenton elvégzi a többit. Lehúzza a redőnyöket, lekapcsolja a villanyt és elindítja a házimozi berendezést. És ha közben úgy dönt, hogy kimenne a konyhába egy kis rágcsálnivalóért, a Grenton felkapcsolja a világítást, hogy biztonságosan ki tudjon menni.

Miért kellene olyasmivel foglalkoznia, amit egy automatizált rendszer is megtehet Ön helyett?

Audió vezérlés

Videó vezérlés

többszobás audiorendszer integrációja

szülői zár

A GYEREKEK ELFELEJTETTÉK KIKAPCSOLNI A TÉVÉT?

Tisztában van vele, mennyi energia vész kárba azáltal, hogy a tévé bekapcsolva marad, miközben senki sem nézi? A Grenton folyamatosan figyelheti, hogy van-e valaki a szobában, és ha bekapcsolva felejtik a tévét, a rendszer kikapcsolja azt. Így éves szinten sok ezer forintot takaríthat meg Önnek.

SPÓROLJON AZ ENERGIÁVAL…
IDŐPAZARLÁS NÉLKÜL

Mit gondol a készenléti (stand-by) módban várakozó készülékekről? A Grenton itt is képes takarékoskodni - kikapcsolhatja ezeket, ha Ön nincs otthon.

BIZTOS LEHET BENNE, HOGY GYERMEKEI A HÁZI FELADATOT ÍRJÁK

jA gyerekek azok gyerekek, és tudjuk, hogy gyakran nem szeretnek a házi feladattal foglalkozni, sokkal inkább szeretnek videojátékot játszani, vagy tévét nézni. A Grenton rendszer belső naptára lehetőséget nyút arra, hogy meghatározzuk, mely idősávokban kapcsolhatják be a gyerekek ezeket a készülékeket.

SÓROLJON AKÁR 19%-OT AZ AUDIO - VIDEO ESZKÖZÖK MIATT KELETKEZŐ ENERGIA KÖLTSÉGEKEN

Akár 4% megtakarítás

A készenléti üzemmódban lévő eszközök kikapcsolása

Akár 15% megtakarítás

Automatikusan kikapcsolja a véletlenül bekapcsolva hagyott tévé készülékeket
Spóroljon
a Grentonnal
Élet
a Grentonnal
Látogasson meg minket